Vloeren

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Ravelstraat 1
7391 SV  Twello

Er zijn situaties waarin het slim of zelfs noodzakelijk is om de vloer in uw werkplaats of magazijn (geheel of plaatselijk) te voorzien van speciale vloerbedekking, bijvoorbeeld wanneer u de betreffende ruimte beter wilt isoleren. Marotec kan hier ongetwijfeld iets voor u betekenen!

Vloertegels en persroosters op maat

Wij zijn gespecialiseerd in speciale kunststof vloertegels, welke zeer geschikt zijn voor gebruik in bijvoorbeeld werkplaatsen, showrooms, zwembaden en terrassen. Wij leveren Bergo en Lock Tile vloertegels, welke bekend staan om hun duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast leveren wij ook gegalvaniseerde vloerroosters en persroosters, welke we uiteraard voor u op maat maken.

Indien u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van onze vloeren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een professioneel advies. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Persroosters

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat persroosters levert? Dan bent u bij Marotec aan het juiste adres! Marotec levert kwalitatief hoogwaardige persroosters, welke voor een breed scala aan toepassingen gebruikt kunnen worden. Onze persroosters worden veel gebruikt als vloerroosters en wandroosters, maar bieden ook uitkomst bij trappen en diverse architectonische toepassingen. Met name in werkplaatsen, autowasserijen, stallen en in de scheepvaart wordt veelvuldig van persroosters gebruik gemaakt.

De persroosters van Marotec

Marotec levert zeer robuuste gegalvaniseerde persroosters, welke we uiteraard voor u op maat kunnen maken. Onze persroosters zijn duurzaam, praktisch en makkelijk te leggen. Ze zijn roestvast en dus ook prima geschikt voor buitentoepassingen.

Belasting

Wanneer u persroosters bij ons wilt bestellen, is het belangrijk om te weten voor welke toepassing de persroosters gebruikt gaan worden, en in welke mate ze belast zullen worden. de druk die er op de persroosters komt te staan bepaald namelijk welk type persroosters voor uw situatie het meest geschikt is. Persroosters waar ook zware voertuigen overheen rijden vereisen vanzelfsprekend een hogere belastbaarheid dan een vloer van persroosters waar alleen op gelopen wordt.

Vloerroosters

Roostervloeren worden op veel verschillende plekken gebruikt. Hierbij kunt u denken aan werkplaatsen, stallen, spuitcabines, enzovoorts.

De voordelen van onze vloerroosters

– Eenvoudig te leggen
– In alle denkbare maten leverbaar
– Roest niet, dus ook ideaal voor buitengebruik
– Praktisch
– Duurzaam

Advies op maat

Marotec levert gegalvaniseerde vloerroosters (ook wel persroosters genoemd), welke wij uiteraard voor u op maat kunnen maken. Bij het bepalen van het juiste soort vloerroosters is het van belang om op de hoogte te zijn van de toepassing, evenals wat voor druk er op de roosters zou komen te staan. Op basis van deze informatie kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de prijzen? Neemt u dan contact met ons op voor een passende, vrijblijvende offerte!

Kunststof vloertegels

Wij zijn gespecialiseerd in speciale kunststof vloertegels, welke zeer geschikt zijn voor gebruik in bijvoorbeeld werkplaatsen, showrooms, zwembaden en terrassen. Wij leveren Bergo en Lock Tile vloertegels, welke bekend staan om hun duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman