Filters

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Ravelstraat 1
7391 SV  Twello

Filters voor luchtbehandelingsinstallaties om de luchtkwaliteit te waarborgen. Deze luchtfilters zijn toepasbaar voor onder andere spuitcabines, afzuigwanden, verwarmingsunits. Luchtfilters verbeteren de luchtkwaliteit door fijnstof uit de lucht te filteren.

Marotec levert elke filters voor luchtbehandelingsinstallaties

Wij leveren fijnstoffilters in diverse maten en uitvoeringen. Fijnstoffilters voor luchtbehandelingsinstallaties beschermen uw gezondheid doordat het zwevende deeltjes in de lucht verminderd. De kleinste deeltjes zijn het meest schadelijk en daarom is een goede fijnstoffilter een belangrijk onderdeel in de industrie voor een veilige werkomgeving zonder schadelijke lucht.

Voor iedere toepassing de juiste luchtfilter

Op zoek naar een luchtfilter in een specifiek formaat of een bepaalde filterklasse? Wij kunnen elke luchtfilter leveren en daarom bent u bij Marotec voor een luchtfilter aan het juiste adres. Ook voor advies over welke luchtfilter geschikt is kunt u terecht bij Marotec.

Voor diverse toepassingen

Marotec levert alle filters voor luchtbehandelingsinstallaties zoals:

  • spuitcabines
  • afzuigwanden
  • verwarmingsunits
  • etc.

Of het nu gaat om plafondfilters, vloerfilters, zakkenfilters, paintstop, adreafilters, columbusfilters, filtercasettes en noem maar op: U kunt altijd bij ons terecht voor uw luchtfilter. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen ons best doen om u verder te helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman