Snelloopdeuren

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Ravelstraat 1
7391 SV  Twello

Een snelloopdeur of snelroldeur is de ideale oplossing voor het afscheiden van ruimtes met een intensieve doorstroom van goederen of personeel, alsmede ruimtes met speciale eisen op het gebied van hygiëne. Marotec informeert u graag over de voordelen en de mogelijkheden.

Voordelen

De snelloopdeuren en snelroldeuren van Marotec kenmerken zich door hun betrouwbare, snelle en veilige werking. Door het snelle openen en sluiten van de deuren worden warmteverlies en tocht op de werkvloer aanzienlijk verminderd. Met een snelloopdeur of snelroldeur bespaard u energie en onderhoudskosten, realiseert u een reductie van de geluidsoverlast, en door de prettige bediening profiteert uw personeel van een verhoogd comfort.

Mogelijkheden en toepassingen

Marotec levert snelloopdeuren voor vele uiteenlopende toepassingen, voor binnen- en voor buitengebruik. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld koel- en vriesruimtes, cleanrooms, opslagplaatsen, kassen, enzovoorts. Zowel horizontale als verticale sluitingen zijn mogelijk. Ook kunnen wij snelroldeuren leveren die voorzien zijn van thermische isolatie.

Snelloopdeuren en snelroldeuren op maat

Bij het bepalen van de juiste snelloopdeur voor uw situatie moet er met vele factoren rekening gehouden worden. We beginnen met het maken van een analyse, zodat we voor u een snelloopdeur op maat kunnen maken die in alle opzichten aansluit op uw wensen en behoeften met betrekking tot afmetingen, uitstraling, materialen en functionaliteiten.

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman