Roldeuren

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Scheerdersdonk 706
7326 CB Apeldoorn

Marotec is al jaren gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan materialen voor schadebedrijven, carrosseriebedrijven, jachtwerven, magazijnen en werkplaatsen. Ook op het gebied van roldeuren bent u bij ons aan het juiste adres!

Roldeuren op maat

Of u nu een elektrische roldeur of een garage roldeur nodig heeft, Marotec is u graag van dienst. Wat betreft afmetingen en materialen heeft u bij ons volop keuze! Wij kunnen roldeuren op maat leveren, zowel met enkele als dubbelwandige lamellen, in aluminium, verzinkt staal of roestvast staal. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarbij bent u bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product met een lange levensduur. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw roldeuren verzorgen.

Elektrische roldeuren

Wij leveren een ruim assortiment aan verschillende elektrische roldeuren voor de industrie en het bedrijfsleven, welke zijn toe te passen in vrijwel elke situatie. Een elektrische roldeur is een flexibele, robuuste en inbraakveilige oplossing voor o.a. laad- en losruimtes, fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen. Dankzij de relatief eenvoudige constructie zijn onze elektrische roldeuren zeer geschikt voor intensief gebruik.

Garage roldeuren

Garage roldeuren bieden vele voordelen ten opzichte van andere soorten garagedeuren. Door een garage roldeur te laten installeren, bespaart u zowel in als voor de garage meer ruimte. Wanneer u gaat parkeren, kunt u uw auto direct tot voor de deur rijden. U hoeft dan niet uit te stappen, maar kunt de garage roldeur bedienen via uw afstandsbediening. Daarbij blijft met een garage roldeur het plafond in de garage vrij.

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman