Antislip

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Scheerdersdonk 706
7326 CB Apeldoorn

De meest voorkomende ongevallen op de werkvloer ontstaan door uitglijden en vallen op gladde vloeren, trappen, bordes en steigers. Kijkt u eens kritisch rond in uw omgeving. Zijn er ook in uw bedrijf plekken waar men een verhoogd risico loopt? Hoog tijd om daar iets aan te doen! Door antislip elementen aan te brengen op de juiste plaatsen, voorkomt u ongelukken en kunt u de veiligheid van uw mensen waarborgen.

De juiste antislip oplossing

Marotec is een specialist op het gebied van antislip oplossingen. Voor al onze antislip producten gelden 3 kwalificaties: Commercieel, Industrie en Offshore.

Wij bieden:

  • Antislip profielen voor trappen
  • Antislip elementen voor vloeren
  • Antislip tape
  • Antislip coating

Indien u twijfelt over wat de juiste antislip oplossing is voor uw situatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij u van een betrouwbaar advies voorzien.

Antislip vloer

Gladde vloeren zijn één van de grootste risicofactoren bij bedrijven. Met name in de buurt van wasstraten, smeerputten en dergelijke lopen werknemers dagelijks een verhoogd risico op ongelukken. Wacht niet tot het mis gaat, maar tref tijdig de juiste voorzorgsmaatregelen. Onderwerp uw bedrijfsruimte aan een kritische blik en pak de plekken aan waar men risico loopt.

Risicoplekken aanpakken door antislip vloeren

Marotec biedt ook voor uw vloeren de juiste antislip oplossingen. Wij leveren standaard antislip elementen, verkrijgbaar in diverse kleuren, welke heel eenvoudig te monteren zijn. Al onze antislip producten zijn onderverdeeld in drie kwalificaties: commercieel, industrie en off-shore. Ook voor uw bedrijf hebben wij de juiste antislip oplossing!

Toepassingen antislip vloer

Anitslip vloeren zijn in veel gevallen toe te passen. Antislip vloeren zijn in veel gevallen zeer nuttig. Benieuwd waarvoor u antislip vloeren voor in kunt zetten? Hier kunt u meer lezen over de toepassingen van antislip vloeren.

Antislip coating

Onze Grip® coating is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten, voor een breed scala aan toepassingen.

Grip® AntiSlip Bathroom 

Grip® AntiSlip Bathroom heeft een fijne korrel en is vooral geschikt voor douches, badkuipen en keukenvloeren. De gegranuleerde coating voelt een beetje als zand op het natte strand, en stimuleert de bloedsomloop in de zolen van de voeten.

Grip® AntiSlip Floor 

Grip® AntiSlip Floor met grove korrel is de juiste oplossing tegen gladheid op keramiek, natuursteen, hout, metaal, glas of andere vloeren die met blote voeten of schoenen worden betreden.

Grip® AntiSlip Industry

Deze antislip oplossing met grove korrel is de juiste oplossing voor alle vloeren, trappen en hellingbanen in een industriële omgeving waar niet alleen water, maar ook olie en vetten een bron zijn van gevaar op struikel- of valpartijen. Deze coating kan gebruikt worden in bijvoorbeeld commerciële keukens, op buitentrappen en in garages.

Grip® Outdoor AntiSlip 

Grip® Outdoor AntiSlip heeft een zeer grove korrel en is de ideale oplossing voor platforms met meer dan 6% helling, treinstations en outdoor gebieden die regelmatig worden blootgesteld aan regen, sneeuw en/of modder.

Grip® AntiSlip Water Area 

Grip® AntiSlip Water Area is een speciale oplossing voor gebieden die voortdurend in contact staan met (zee)water of onder hoge osmotische druk staan, zoals treden en vloeren in zwembaden.

Antislip trap

Veel werkongevallen gebeuren doordat men uitglijdt en valt op gladde vloeren of trappen. Is uw bedrijf wel echt veilig?

Marotec is een specialist op het gebied van antislip oplossingen. Ook voor trappen bieden wij een breed scala aan antislip elementen, welke gemakkelijk te monteren zijn. We bieden diverse antislip profielen welke speciaal ontwikkelt zijn voor toepassingen op trappen. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat u gemakkelijk de gewenste uitstraling kunt creëren.

Voor al onze producten gelden drie verschillende kwalificaties: 

  • Commercieel
  • Industrie
  • Off-shore

Advies op maat

Wilt u graag meer weten met betrekking tot onze antislip elementen voor trappen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van onze producten en beantwoorden graag uw vragen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte!

Antislip tape

Wanneer u op zoek bent naar een praktische en makkelijke oplossing voor gladde vloeren, trappen en dergelijke, dan hebben wij precies wat u zoekt: antislip tape. Antislip tape kan op vrijwel elke plek worden toegepast. Hierbij kunt u denken aan vloeren, trappen, bordes, opstapjes, enzovoorts. De tape is in diverse vormen en rollen leverbaar en zeer gemakkelijk te (ver)plaatsen. Waarom zou u nog langer risico’s lopen? Bestel uw antislip tape bij Marotec!

Het belang van een veilige werkplek

Vrijwel elke werkplek heeft wel haar risicoplekjes. Voorkomen is beter dan genezen, dus wacht niet tot er een keer wat mis gaat en ga eens met een kritische blik uw bedrijf rond. Wat zijn de plekken waar men risico loopt om uit te glijden of te vallen? Wanneer u deze plekken heeft gevonden is het tijd om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. Met behulp van onze antislip tape kunt u heel gemakkelijk uw werkplek veilig maken voor iedereen.

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman