Verlichting

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Ravelstraat 1
7391 SV  Twello

Leverbaar in vele soorten

Marotec biedt diverse soorten TL verlichting voor in werkplaatsen, spuitcabines, en waar u ook maar verlichting nodig kunt hebben. Wij leveren uitsluitend Philips lampen van een hoge kwaliteit in daglichtkleur 965.

Advies over verlichting

Verlichting is essentieel om goed en productief te kunnen werken. Slechte verlichting zorgt niet alleen voor minder productiviteit, maar kan ook leiden tot concentratieproblemen, hoofdpijn, vermoeide ogen en andere klachten. Voorkom dit en laat u door ons adviseren over de beste verlichting voor uw specifieke situatie!

LED-verlichting

Bespaar  50%  op uw stroom met led verlichting.

Heeft u TL verlichting met starters dan is het heel eenvoudig om de TL buizen 1:1 om te wisselen voor LED buizen. Eenvoudiger kan het niet en u bespaard gelijk op uw stroom verbruik.

Marotec levert alleen LED lampen van de hoogste kwaliteit.

Bestaande lampen kunt uit te wisselen voor de:  Philips  Core Pro Led buizen, deze worden compleet geleverd met de juiste bijbehorende starters.

Bij een brandtijd van 8 uur per dag heeft u de lamp in 9 maande terug verdiend.

TL-verlichting

Op veel werkplekken wordt gebruik gemaakt van TL verlichting. Veel TL buizen hebben de neiging om heel minimaal te flikkeren, soms zo minimaal dat we het nauwelijks door hebben. Maar wie de hele dag onder de verkeerde TL verlichting werkt, zal al snel last krijgen van allerlei klachten zoals hoofdpijn. De juiste TL verlichting heeft een constante lichtstroom af, zonder te knipperen, en is dus veel rustiger voor uw ogen. Het is een wereld van verschil!

Tl-buizen en starters vervangen

Wij kunnen alle soorten en maten TL buizen/lampen leveren.

Wanneer u uw lampen vervangt, raden wij aan om gelijktijdig de starters te vervangen; dit voorkomt extra werk als deze later stuk gaan.

Om de kosten hoeft u het niet te laten; onze starters kosten slechts € 0,49 per stuk (exclusief BTW). Bovendien ontvangt u bij afname van 100 lampen de starters gratis!

Werkplaatsverlichting

De verlichting voor een werkplaats is erg belangrijk. Naast het feit dat de hoeveelheid licht moet voldoen aan de wettelijke bepaling zoals die is vastgelegd in de ARBO wet, moet er natuurlijk ook voldoende licht zijn om de werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren. Dat betekent niet alleen dat er genoeg licht moet zijn; het moet ook prettig zijn om bij te werken. Op plaatsen waar men moet werken onder knipperende TL-lampen, heeft men vaak last van concentratieproblemen, vermoeide ogen en hoofdpijn. Het is dus van belang om een aangename, consistente, knippervrije lichtstroom te waarborgen.

Advies over werkplaats verlichting

Marotec is een specialist op het gebied van verlichting en kan u een passend advies bieden met betrekking tot de juiste verlichting in uw werkplaats. Daarvoor kijken wij o.a. naar het soort werkzaamheden dat er worden uitgevoerd, het soort ruimte en de eventuele hoeveelheid daglicht. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

Spuitcabine verlichting

Bij (verf)spuitcabines, gritstraal cabines, doorsmeerputten en soortgelijke ruimtes, is het van belang dat men voldoende licht heeft dat prettig is om onder te werken. Daarnaast dient uw verlichting in een hermetisch afgesloten verlichtingsarmatuur wordt geplaatst. Marotec levert speciale spuitcabine verlichting, welke direct aan het plafond of aan de muur kan worden gemonteerd. Wij leveren uitsluitend Philips lampen en Tl-buizen van een hoogwaardige kwaliteit.

Advies over spuitcabine verlichting

Wensen en behoeftes kunnen per werkplek verschillen, en het kan soms lastig zijn om te bepalen wat voor uw situatie nu het beste is. Zorg voor optimale werkomstandigheden en laat u door Marotec van een professioneel advies voorzien! Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij u snel inzicht bieden in de juiste oplossing voor uw situatie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een (geheel vrijblijvende!) passende offerte.

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman