Lasgordijnen/-schermen

Telefoon

0643625286

E-mail

info@marotec.nl

adres

Ravelstraat 1
7391 SV  Twello

In elke ruimte waar gelast wordt, dienen de juiste voorzorgsmaatregelen genomen te worden. Marotec biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van lasschermen en lasgordijnen. Deze voorkomen dat vonken alle kanten op kunnen vliegen en voorkomen dat uw medewerkers worden blootgesteld aan gevaarlijke straling. Door lasschermen en lasgordijnen te plaatsen kunt u zorgen dat iedereen op een veilige en prettige manier kan werken.

Lasschermen of lasgordijnen?

De keuze tussen lasschermen of lasgordijnen is afhankelijk van wat er voor uw specifieke situatie het meest geschikt is. Wanneer u vaste ruimtes heeft waar las- en/of slijpwerkzaamheden worden uitgevoerd, dan zijn lasgordijnen vaak ideaal. Echter in sommige situaties kan het handiger zijn om te kiezen voor mobiele lasschermen, welke gemakkelijk verreden kunnen worden.

Wanneer u twijfelt, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie en kunnen u van een professioneel advies voorzien. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!

Lasschermen

Wanneer u op zoek bent naar een lasscherm voor uw werkplaats, dan bent u bij Marotec aan het juiste adres. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van lasschermen.

Mobiele las-/ slijpschermen

Mobiele lasschermen zijn ideaal, omdat u dan met uw werkzaamheden niet aan één plek gebonden bent. Dankzij de 4 zwenkwielen, waarvan er 2 van een rem voorzien zijn, is een mobiel lasscherm heel eenvoudig te verplaatsen. U kunt het scherm dus neerzetten waar u maar wilt.

Wij hebben twee uitvoeringen de standaard uitvoering van 2 x 2,15 meter en de xl uitvoering van 4,35 x 2,15 m ( voorzien van 2 beweegbare zwenkarmen)

 

Onze mobiele lasschermen hebben een breedte van circa 210 centimeter en een hoogte van circa 215 centimeter. De schermen kunnen worden voorzien van losse stroken (lamellen) of van een enkel gordijnen. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft!

Lasgordijnen

Lasgordijnen zijn van essentieel belang in ruimtes waar laswerkzaamheden worden uitgevoerd. Ze bieden een effectieve bescherming tegen vonken, spetters en de schadelijke straling die tijdens het lassen vrijkomt,

en zorgen dat omstanders (die geen oogbescherming en dergelijke dragen) niet in gevaar worden gebracht. Het plaatsen van een lasgordijn is cruciaal voor de veiligheid van u en uw medewerkers. De lasgordijnen kunnen eenvoudig bevestigd worden en zijn bestand tegen lasspatten, vonken en slijpsel en zijn zelfdovend.

CEPRO-Robusto XL, verrijdbaar enkelscherm v.v. orange 
lasgordijnen of transparant gordijn

Dit scherm is in totaal 435 cm breed  en 210 cm hoog. Het geheel bestaat uit een middenkader van 215 cm breed en 2 zwenkarmen van elk 110 cm breed en is verrijdbaar op vier stuks zwenkwielen, waarvan twee met rem.

Lasgordijnen op maat

Bij Marotec streven we ernaar om voor elke situatie de meest passende oplossing te leveren. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw lasschermen, laat u het ons dan weten! Wij kunnen voor u complete lasgordijnen op maat maken en monteren.

“Heeft u kunnen vinden wat u zoekt? Ik help u graag verder.”

– Marien Verkamman